Lång erfarenhet av kylda transporter

Landet Runt är ett åkeri med ett 10-tal anställda och är beläget utefter E4/E20 i Skärholmen söder om Stockholm. Där har vi egen terminal på ca 350 m2 varav 220 m2 är kyld.

Vi har bedrivit distribution av kylda livsmedel i drygt 15 år och har därmed stor erfarenhet.

Vår affärsidé är att erbjuda kunder snabba och flexibla logistiklösningar i Mellansverige. Vi erbjuder även distribution i övriga delar av landet där vi har flera samarbetspartners.

I vår kylterminal kan vi lagra pallar för kortare eller längre tid. Vi erbjuder även plock/packning.
Vårt transportnät rullar 5 dagar/vecka (måndag – fredag) och på helgerna i mindre omfattning. Vårt transportnät är mycket flexibelt och kan förändras efter kundens önskemål.

Vi har ett 10-tal fordon som samtliga är utrustade med kylaggregat. Flertalet är också utrustade med bakgavelhiss. Samtliga fordon är utrustade med GPS-positionering samt temperaturloggning.

Åkeriet grundades 1994

Landet Runt grundades år 1994 och har en lång erfarenhet av kundspecifika transport-lösningar. Ett ledord genom alla åren har varit ”flexibilitet”, d v s alltid försöka möta kundernas önskemål. Företaget har ca 15 års erfarenhet av distribution av kylda livsmedel. Vår nisch har varit snabba kylda transporter, i mindre kvantiteter, till många mottagare.

Vi möter era behov

Vår styrka är viljan och förmågan att möta kundernas behov av ständigt ändrade förutsättningar. Vi är stolta över vårt goda renommé och ödmjuka inför de utmaningar vi dagligen möter.

Vi välkomnar nya och gamla kunder att komma med förfrågningar om alla slags transportuppdrag. Det som vi ännu inte ägnar oss åt kan vara intressant att komplettera med likväl som att bygga vidare på befintliga strukturer.

Kontakta oss

Logistiklösningar

Vår affärsidé är att erbjuda kunder snabba och flexibla logistiklösningar i Mellansverige. Vi erbjuder även distribution i övriga delar av landet där vi har flera samarbetspartners.

Öppettider

Måndag - Torsdag: 08.00-17.00
Fredag: 08.00 - 16.00

Jour dygnet runt!

Kontakt

Landet Runt i Strängnäs AB
Storsätragränd 24
12739 Skärholmen

Telnr: +4673 335 55 55
E-post: info@landetrunt.com